0

Prindiga kruus

Prindiga kruus
2024-01-16

Sublimatsioonitrükk

Kui te ei ole veel tuttav sublimatsioonitrükiga, tutvustame teile seda uuenduslikku protsessi, mis võimaldab teil luua värvilisi ja vastupidavaid kujundusi oma tassidele.

See tehnoloogia võimaldab kanda üle suurejoonelisi kujutisi!

Meie trükitud tasside tootmisel kasutame spetsiaalseid vahendeid, mis võimaldavad meil trükist tassil korralikult reprodutseerida.

Üks olulisemaid aspekte on sublimatsioonivärvide kasutamine, mis reprodutseerivad soovitud kujutise elavalt/kvaliteetselt paberile, mida kasutame otse tassi pinnal.

Lõplik trükis on nähtav, kui tass kuumpressist välja võetakse, mis muudab trükise vastupidavaks ja rõõmustab teid väga kaua.

Selleks, et muuta teie hommikukohv veelgi maitsvamaks, looge endale tass, mis paneb teid naeratama ja teeme kõik teie soovid teoks!


Teie disainiga kruus

Kutsume teid üles lasta oma fantaasial lennata ja realiseerida oma kõige geniaalsemad ideed oma valitud kruusil.

Kruusid soovitud trükkiga on mõeldud neile, kes soovivad rikastada oma igapäevaelu kaunite eridisainiga kruusidega, mis ei ole mitte ainult ideaalsed jooginõud, vaid võivad kajastada ka teie isikupära ja stiili.

Kasutage oma kujutlusvõimet, et luua oma kruusi kujundus soovitud elemendiga, olgu see maal, meeldejääv tsitaat või foto lähedasest inimesest - me paneme teie parimad ideed ellu, ükskõik millise kruusikujunduse te valite.

See on suurepärane võimalus mitte ainult nautida oma disaini, vaid ka teha originaalne kingitus sugulasele või sõbrale.

Loo kruus, mida tahad iga päev kasutada ning lase sellel muutuda oma isikliku stiili sümboliks.


Meie disainiga kruus

Kas Sul ei ole veel ideed, millist kruusi sooviksid luua? Me saame Sind aidata!

Tutvu meie trükitud kruuside laia valikuga ja avasta disainide ja värvide maailma.

Alates rõõmsatest kirjadest kuni vaimukate joonistusteni, elegantsetest kuni abstraktsete kujundusteni - oleme valmis rahuldama ka kõige nõudlikumaid kliente.

Siit leiab igaüks endale või lähedasele inimesele sobiva kruusi.

Valikuvõimaluste mitmekesisus ei valmista teile pettumust - võib-olla meeldib teile lihtne kruus või midagi elegantsemat - punase, musta, sinise, rohelise äärisega kruus või ehk soovite oma kallimat üllatada maagilise kruusiga, mille peal olev trükis ilmub alles siis, kui valate sinna kuuma jooki?

Meie valikus on ka piknikuks sobivad metallkruusid, luksusliku hõnguga marmorkruusid ning matt- või läikivast klaasist kruusid inimestele, kes säravad nagu päike.


Kui teil on küsimusi, aitame teid alati hea meelega, kirjutage meile aadressil info@kingitare.ee.

Related Products

Maagiline tass Sinu valitud pildiga
Latekruus soovitud pildiga
Värviline tass Sinu soovitud tekstiga
Läikiv tass Sinu valitud tekstiga

Vaata kõiki

Mida emale kinkida?

Mida emale kinkida?

Ema on kõige kallim inimene - see, kes annab elu, kaitseb Sind lapsepõlves ja saadab eluteele. Maikuu teisel pühapäeval tänagem emasid nende armastuse...

Loe lähemalt
Mida kinkida lihavõttepühadeks?

Mida kinkida lihavõttepühadeks?

Ei ole veel kindel, mida lihavõteteks kinkida? Siin on 3 ideed, mis ei hakka rahakotile, kuid teevad saaja sellegi poolest õnnelikuks....

Loe lähemalt
Prindiga kruus

Prindiga kruus

Kruusid soovitud trükkiga on mõeldud neile, kes soovivad rikastada oma igapäevaelu kaunite eridisainiga kruusidega, mis ei ole mitte ainult ideaalsed ...

Loe lähemalt
Sõbrapäeva kingitused

Sõbrapäeva kingitused

Sõbrapäev on Eestis üha populaarsem tähtpäev. See on suurepärane päev ja võimalus näidata oma kallimale, kui oluline ja eriline ta on. Seega pakume te...

Loe lähemalt
Sukeldu jõulumaagiasse juba nüüd

Sukeldu jõulumaagiasse juba nüüd

Jõulud on eriline aeg, mil kodus levib mitmesuguste küpsetiste lõhn, kodu kaunistatakse jõuluehete, küünalde ja kaminas riputatud jõulusokkidega ning ...

Loe lähemalt
Parimad kingitused Isadepäevaks

Parimad kingitused Isadepäevaks

Pole piisavalt ideid, mida isadepäevaks kinkida? Leiad need siit....

Loe lähemalt