0

Sõbrapäeva kingitused

Sõbrapäeva kingitused
2024-01-15 Kingitare.ee
Sõbrapäev on Eestis üha populaarsem tähtpäev. See on suurepärane päev ja võimalus näidata oma kallimale, kui oluline ja eriline ta on. Seega pakume teile hea meelega ideid romantiliste ettevalmistuste tegemiseks - piduliku meeleolu loomiseks. Pakume teile suurepäraseid kingitusi ja ideid, kuidas luua kodus armastuse õhkkonda ning rõõmustada oma kallimat hubaste ja vaimukate kingitustega.

Sõbrapäeva kingitused naistele

Kui Sinu väljavalitule - nagu tõelisele daamile - meeldib hea punane vein, rõõmustad teda kindlasti, kui kingid talle stiilsesse kotti pakitud hiiglaslikku veiniklaasi "Süda". Kuid ehk on ta hoopis tõeline unistaja? Siis sobib talle suurepäraselt maagiline armastuse uba. Palju originaalseid kingitusi, näiteks Roosi kujulise küünla komplekt, naiste sokid "Muinasjutuline naine", saatuse pärli-ripatsi ja palju muud leiad meie e-poest.


Sõbrapäeva kingitused meestele

Selles kategoorias domineerivad enamasti lõbusad ja naljakad kingitused. Võib-olla on Sinu armastatu tõeline südametemurdja? Siis sobib talle suurepäraselt T-särk "Südametemurdja" või aluspüksid "Kuningas saab olla ainult üks". Veel rohkem vaimukaid kingitusi,kelluke-võtmehoidja „Ring for Sex“, tõelise mehe kruusi ja krooni sõbrale leiad siit: Sõbrapäeva kingitused meestele.


Sõbrapäeva T-särgid

Originaalsed T-särgid on vast meie kõige armastatum tootekategooria, kus pakume väga laia valikut T-särke. Sõbrapäev on suurepärane võimalus lähedastele armastavaid ja väga isiklikke või miks ka mitte vaimukaid kingitusi teha. Selleks võib olla originaalne T-särk valitud tekstiga. Nii üllatad oma kallimat või sõpra kindlasti! Muidugi on ka meil palju sobivat pakkuda: T-särkide komplektid “King and Queen” või “I stole Her heart so… ”, T-särgid “Hõivatud” ja “Minu naine on ingel”.


Sõbrapäeva aluspesu

Ka see kategooria on mõeldud meestele. Kui soovid, et Sinu kingitus oleks selle saajale võimalikult ihu lähedal, siis kingi sõbrapäeva aluspesu! Valik on tõesti suur: "Ma armastan sind", "Armastatud mees" ja ka palju muud sõbrapäeva aluspesu. Romantiline kingitus, praktiline kingitus, lõbus kingitus... Kõik see ühes koos - mis võiks veel parem olla?


Sõbrapäeva kruusid

Kuigi sõbrapäeva tähistatakse kalendritalve lõpupoole, kestab tõeline talv siiski tavaliselt kauem. Selleks, et mitte külmetada, on tass kuuma teed lihtsalt kohustuslik! Ning et 14. veebruaril oleks seda veelgi lõbusam koos kallimaga juua, soovitame kinkida talle originaalse kruusi oma foto, kirja, soovi või mistahes muu disainiga, mida vaid soovid. Siin on mõned ideed: "Armastus ja kohv" ja "Ma armastan sind". Siit leiad veelgi rohkem häid mõtteid: Sõbrapäeva kruusid.


Originaalsed sõbrapäeva kingitused

Sellesse kategooriasse kuuluvad neile mõeldud kingiideed, kes on lihtsalt kõrvuni armunud. Vahel ehk unustame suhtesse tuua veidi vaimukat erootikat ja sõbrapäev sobib selleks lihtsalt ideaalselt. Pakume kingitusi, mis ei jäta kedagi ükskõikseks: Põll „Seksikas väike saatan“, käerauad romantikutele, maagiline kamasutra kera, pimedas helendavad armastuse täringud, kamasutra kaardid  ja palju muud.


Isikupäraseks muudetud sõbrapäeva kingitused

Isikupäraseks muudetud sõbrapäeva kingitused sobivad kõige paremini neile, kes ei taha oma teist poolt hetkekski unustada ning soovivad alati vähemalt osakest temast kaasas kanda. Mõned soovitused: graveeritud puidust ripatsite komplekt teie nimedega "Pusle" või "Süda", graveeritud initsiaalidega võtmehoidja paarile "Kaks südant" ning hõbetatud võtmehoidjate komplekt "Temale ja temakesele".

Related Products

Saatuse pärl - ripats
-8% TOP
Pusade komplekt „KING & QUEEN“
Kinkekomplekt „Kallile mehele“
Kinkekomplekt naistele „Hõivatud“
Autolõhn "Armsale mehele"

Vaata kõiki

Mida emale kinkida?

Mida emale kinkida?

Ema on kõige kallim inimene - see, kes annab elu, kaitseb Sind lapsepõlves ja saadab eluteele. Maikuu teisel pühapäeval tänagem emasid nende armastuse...

Loe lähemalt
Mida kinkida lihavõttepühadeks?

Mida kinkida lihavõttepühadeks?

Ei ole veel kindel, mida lihavõteteks kinkida? Siin on 3 ideed, mis ei hakka rahakotile, kuid teevad saaja sellegi poolest õnnelikuks....

Loe lähemalt
Prindiga kruus

Prindiga kruus

Kruusid soovitud trükkiga on mõeldud neile, kes soovivad rikastada oma igapäevaelu kaunite eridisainiga kruusidega, mis ei ole mitte ainult ideaalsed ...

Loe lähemalt
Sõbrapäeva kingitused

Sõbrapäeva kingitused

Sõbrapäev on Eestis üha populaarsem tähtpäev. See on suurepärane päev ja võimalus näidata oma kallimale, kui oluline ja eriline ta on. Seega pakume te...

Loe lähemalt
Sukeldu jõulumaagiasse juba nüüd

Sukeldu jõulumaagiasse juba nüüd

Jõulud on eriline aeg, mil kodus levib mitmesuguste küpsetiste lõhn, kodu kaunistatakse jõuluehete, küünalde ja kaminas riputatud jõulusokkidega ning ...

Loe lähemalt
Parimad kingitused Isadepäevaks

Parimad kingitused Isadepäevaks

Pole piisavalt ideid, mida isadepäevaks kinkida? Leiad need siit....

Loe lähemalt