0

ÜLEMUSTE PÄEV: TOP kingitused

ÜLEMUSTE PÄEV: TOP kingitused
2023-09-19 Kingitare.ee

Ülemuste päev (16. oktoober) See on eriti populaarne tähtpäev kogu maailmas ja ka Eestis. Sellel erilisel päeval on tähelepanu keskpunktis toredad ülemused. See on suurepärane võimalus, et luua lähem side ja veeta kvaliteetset aega koos oma juhtidega, tänada neid nende pingutuste ja töö eest. Et direktorid, ülemused ja juhid tunneksid end sellel päeval erilisena, tee neile eriline kingitus!

Sellel aastal pakume valikut järgmiste kategooriate vahel:

I. Originaalsed T-särgid bossile.

Vali oma bossile ülemuste päevaks meie laiast tootevalikust just selline T-särk, mis tema isiksust kõige paremini peegeldab. Vali TOP kujunduste seast, nagu näiteks: Kuldne juht, Parim boss, Kõrged kontsad, kõrge positsioon, Kuldne boss. Veel rohkem ülemuste T-särke leiad kategooriast: T-särgid Bossile.

II. Originaalsed kruusid bossile.

Kas jood igal hommikul koos ülemusega kohvi või teed? Kingi talle originaalse kirjaga kruus, et kõik teaksid, kes teil BOSS on. Pakume järgmisi populaarseid kujundusi: Boss ei võta pistist, Stressivastane bossi kohvitass, Ülemuse kohvipaus. Veel rohkem originaalseid kruuse leiad kategooriast: Kruusid ja klaasid Bossile.

III. Sokid bossile.

Kas otsid ülemusele sümboolset, kuid tõeliselt originaalset kingitust? Üks populaarsemaid valikuid on originaalse vaimuka kirjaga sokid. Mõned meie populaarseimad kujundused: Sokid „Boss ja kõik“, Sokid „Kuldne boss“, Sokid „Boss“, Sokid „Maailma parim boss“. Rohkem valikuid leiad sellest kategooriast: Sokid Bossile.

IV. Isikupärased kingitused ülemusele.

Ülemust saab rõõmustada ka armsa pisiasja - pastaka või visiitkaarditaskuga. Kui otsustad aga eseme isikupärastada, saab see hoopis teise tähenduse. Siin on mõned meie pakutavad tooted, millele saame graveerida Sinu valitud teksti või logo: Klaasist trofee „Täht“, PARKER sulepea „IM Premium Custom Black Chrome“ märkmiku ja kinkekarbiga, Bambusest mälupulk „STALK“. Veel rohkem meie isikupäraseid kingitusi leiad kategooriast: Isikupärased kingitused Bossile.

V. Kinkekomplektid bossile.

Oleme märganud, et meie klientidele meeldivad väga meie kõige populaarsematest toodetest koosnevad kinkekomplektid. Meie kinkekomplektid on kokku pandud ja pakitud nii, et Sa ei pea enam muretsema ei kingituse ega ka pakkimise pärast! Siit leiad mõned meie kõige populaarsemad kinkekomplektid bossile: Kinkekomplekt „Härra boss“, Kinkekomplekt „Boss“, Sokkide komplekt „Bossi 7 päeva“. Rohkem kinkekomplekte kõige lahedamatele juhtidele leiad siit: Kinkekomplektid bossile.

VI. Originaalsed kingitused bossile.

Kui Sul pole ikka veel head ideed, mida Bossile kinkida, pakume selliseid populaarseid kingitusi nagu: Puidust pudelikarp „Boss ei joo - boss degusteerib“, Graveeritud järjehoidja „Head bossi on raske leida“. Juhti, kes veedab suure osa päevast roolis, rõõmustab kindlasti originaalne Autolõhnakomplekt „Kuldne boss“, reisihuvilise ülemuse puhul tabad aga märki Kraabitava reisikaardiga. Rohkem kingiideid leiad kategooriast: Originaalsed kingitused Bossile.

Related Products

-17%
T-särk "Parim BOSS"
T-särk "Parim BOSS"
€ 14.99 € 17.99
Sokid „Boss“
Sokid „Boss“
€ 6.99
Tass „10 Bossi reeglit“
Sokikomplekt "Bossi 7 päeva"
Autolõhnade komplekt „Kuldne boss“
Kruus "Parim boss"
Kinkekomplekt "Head bosside päeva"

Vaata kõiki

Mida kinkida lihavõttepühadeks?

Mida kinkida lihavõttepühadeks?

Ei ole veel kindel, mida lihavõteteks kinkida? Siin on 3 ideed, mis ei hakka rahakotile, kuid teevad saaja sellegi poolest õnnelikuks....

Loe lähemalt
Prindiga kruus

Prindiga kruus

Kruusid soovitud trükkiga on mõeldud neile, kes soovivad rikastada oma igapäevaelu kaunite eridisainiga kruusidega, mis ei ole mitte ainult ideaalsed ...

Loe lähemalt
Sõbrapäeva kingitused

Sõbrapäeva kingitused

Sõbrapäev on Eestis üha populaarsem tähtpäev. See on suurepärane päev ja võimalus näidata oma kallimale, kui oluline ja eriline ta on. Seega pakume te...

Loe lähemalt
Sukeldu jõulumaagiasse juba nüüd

Sukeldu jõulumaagiasse juba nüüd

Jõulud on eriline aeg, mil kodus levib mitmesuguste küpsetiste lõhn, kodu kaunistatakse jõuluehete, küünalde ja kaminas riputatud jõulusokkidega ning ...

Loe lähemalt
Parimad kingitused Isadepäevaks

Parimad kingitused Isadepäevaks

Pole piisavalt ideid, mida isadepäevaks kinkida? Leiad need siit....

Loe lähemalt
Õudselt head Halloweeni pakkumised

Õudselt head Halloweeni pakkumised

Seda tähistatakse kogu maailmas igal aastal 31. oktoobril...

Loe lähemalt