0

Trükkimine kliendi kujundusega

Trükkimine kliendi kujundusega
2024-09-17

Tänapäeval, kui üha enam inimesi otsib originaalseid viise, kuidas väljendada oma loovust ja isikupära, on isikupärastatud kujundused suurepärane kingiidee. Lisaks laiale valikule meie enda kujundatud toodetele pakume ka ainulaadset võimalust luua oma isikupärastatud kujundus, mis kajastub sellistel toodetel nagu T-särgid, pusad, kruusid, mütsid ja muud tooted.

Teie võimalused on lõputud! Kas soovite meenutada olulist hetke oma elus, lisada erilise sõnumi või lihtsalt luua kujunduse, mis peegeldab teie isiklikku stiili? Me anname teile kõik vahendid, mida vajate selle elluviimiseks.

Kuidas see töötab?

Pakume teile väga lihtsat ja kasutajasõbralikku disainitööriista, mis aitab teil luua oma unikaalse disaini ilma suurema vaevata. See võtab vaid paar sammu:

1. Valige toode: Lisaks T-särkidele leiate meie veebilehelt ka kampsunid, kruusid, mütsid, riidest kotid ja muud tooted.

2. Klõpsake nuppu „Loo oma disain” ja alustage loomingulist protsessi. Kujunduse loomine on lihtne ja lõbus: saate kasutada üles laaditud fotosid, pilte või valida meie pakutavate galeriide hulgast, mis pakuvad erinevaid teemasid. Meie tööriist annab teile vabaduse fotosid üles laadida, tekste kirjutada, fonte ja värve valida. Ükskõik, kas see on teie perefoto, logo või inspireeriv fraas – see kõik võib saada teie loodud toote osaks.

3. Isikupärastatud disain teie kätes – me hoolitseme selle eest, et toodame teie disaini täpselt nii, nagu te soovite. Teksti-, foto- või graafikapiirangud puuduvad.

See pole mitte ainult lõbus protsess, vaid ka võimalus luua midagi täiesti ainulaadset. Iga toode on ainulaadne kingitus, mis sobib ideaalselt erinevateks sündmusteks – alates sünnipäevadest kuni muude eriliste tähtpäevadeni.

Miks proovida meie disaini loomise tööriista ja luua endale kingitus?

1. Ainulaadsus - kellelgi teisel pole sama kingitust.

2. Isikupära — saate lisada isiklikke üksikasju, mis on adressaadi jaoks tähenduslikud ja asjakohased.

3. Loomevabadus — olenemata sellest, kas olete disainer või soovite lihtsalt midagi uut proovida, meie tööriist aitab teil end hõlpsalt väljendada.

Kuidas kasutada tööriista „Loo oma disain“?

Kategooria: Enda disainitud kingitused leiate täieliku loetelu toodetest, mida saate ise kujundada. Valige soovitud toode, klõpsake nuppu „Loo oma disain”. Avanevas aknas näete toote isikupärastamise võimalikke osi. Näiteks T-särkide või dressipluuside trükkimine võib toimuda mitte ainult esiküljel, vaid ka tagaküljel. 

Valides funktsiooni „Klipid ja fotod”, saate valida meie galeriist pilte, kust leiate arvukalt erinevate teemade, erinevate elementide ja väikseimate detailidega pilte. Looge kompositsioone, mida saate täiendada soovitud kirja või kuulsa fraasiga.

Klõpsates ikoonil „Minu galerii”, saate soovitud foto üles laadida lihtsalt arvutist või telefonist. Saate muuta selle suurust, positsiooni ja nii edasi. Fototüübid võivad ulatuda isiklikest fotodest kuni logode või tehisintellekti loodud piltideni. 

Kui klõpsate ikoonil „Tekst“, saate muuta selle kirjatüüpi, suurust, värvi, pöörata seda eri nurkadesse ja paigutada seda ükskõik kuhu trükialal. Katsetage julgelt, sest lisatud teksti saab igal ajal kustutada, muuta või uuesti alustada. Kui tulemus rahuldab teid ja teie loodud toode näeb välja täiuslik, salvestage projekt või lisage toode lihtsalt otse ostukorvi.

Kaasaegsed trükitehnoloogiad

Kasutame tipptasemel trükitehnoloogiat, et tagada erksad värvid, täpsus ja vastupidavus. Me mõistame kvaliteedi tähtsust, seega on loomulik, et igaühte, kes näeb vaeva ainulaadse toote kujunduse loomisega, ootab ka suurepärane trükikvaliteet. Sõltuvalt disaini keerukusest, värvide ja detailide valikust valime kõige sobivama printimismeetodi, nii et teie loodud toode näeks välja lihtsalt veatu.

Meie veebisaidil kujundamine – lõbus ja lihtne viis luua ainulaadne ja kvaliteetne kingitus või rõivaese, millest saab teie isiklik tipphetk. Tere tulemast kategooriasse Enda disainitud kingitused ja vallandage oma loovus!

Related Products

Sinu disainitud padjapüür (40 x 40 cm)
TOP
Sinu disainitud tass (330ml)
-14% TOP
Sinu disainitud naiste T-särk
Sinu disainitud naiste T-särk
€ 17.99 € 20.99
-9% TOP
Sinu disainitud pusa (kapuutsiga)
Sinu disainitud pusa (kapuutsiga)
€ 31.99 € 34.99
Nokkmüts Teie soovitud disainiga
-8%
Naiste pastelne pusa "Sully" Sinu valitud disainiga
Naiste sokid Sinu soovitud disainiga